jueves, 27 de noviembre de 2008

fòsils del 21B

Ací pots vore els fòsils que portà Sergio Nieto a classe per a que els demés poguerem vore´ls. Són fosiles1 i fosiles 2.

lunes, 24 de noviembre de 2008

Revista RIGEL

Ja ens ha arribat la revista RIGEL (nº 208) , novembre-desembre 2008, que edita l'Associació Valenciana d'Astronomia. Els articles destacats a la seua portada són: Saturno sin anillos, Estrellas compactac, Historia del telescopio. La pots trobar al Departament de Física i Química.

jueves, 20 de noviembre de 2008

tex a comentar per a tots

Tant els grups del 21B com del 21C han de presentar, un comentari-resum, -només un per grup- d’un màxim de 10 linies, del text d’Antonio Muñoz Molina que es pot veure clicant ací. El periode en que estarà obert el bloc per a fer els comentaris anirà des de dilluns 24 a dijous 27 de novembre. Qui prefereixca presentar-ho en format paper, podrà fer-ho durant el mateix periode.

orige de les espècies per al 21B

Per a acabar d'entendre el treball de Darwin i l'evolució de les espècies vist en classe es convenient que veges estos dos videos: Darwin i l'evolució i La selecció natural.

viernes, 14 de noviembre de 2008

conclusions del debat del 21C

El debat que hem tingut hui a classe sobre si l'Astrologia és Ciència o Pseudociència ha estat molt interessant. Ara cada grup de treball, inclosos els què han debatut, han de traure cinc característiques que defineixen la Ciència i altres cinc que ens fan vore que una disciplina no és científica. Deixe-ho escrit en els comentaris d'esta entrada indicant el grup de treball, fins el proper dijous 20, perquè el divendres 21 ho hem de comentar en classe.

jueves, 13 de noviembre de 2008

conferència per a tots

El proper dimarts 18 de novembre a les 12:40 hores començarà al Saló d'Actes del Centre una interessantísima conferència que porta per títol "La Ciència a la ciència-ficció", a càrrec de la professora Julia Suso López, del Departament de Didàctica de la Ciència, de la Universitat de València.
L'assisténcia és obligatòria -no cal dir-ho- per als grups 21C, 21T i 21B.