viernes, 31 de octubre de 2008

Volcans per al 21C

L'exposició de la setmana passada sobre els volcans i els moviments sísmics la podeu trobar ací. Consta de dos documents. No s'ha pogut pujar a la xarxa la presentació perquè ocupa 12 Mb. El grup 7 haurà de trobar una solució per a poder pujar-la abans de l'exàmen.
Document 1.
Document 2.

Atapuerca per al 21C

L'exposició de hui sobre el jaciment d'Atapuerca la teniu en un document i en una presentació.

Via Làctea a la CAC

El dia 6 de novembre, de 20:30 a 21:30 fan una xarrada sobre la Via Làctia a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. L'entrada és lliure però hi ha que inscriure's perquè és limitada. Ací tens l'enllaç per si t'interessa.

miércoles, 22 de octubre de 2008

Mart i les sondes espacials al 21C

El dia 14 d'octubre, el grup 3 del 21C va exposar el tema Mart i les sondes espacials. Ja hem pogut passar-ho tot al format que pot llegir microsoft. Pots vore la presentació i el texte.

viernes, 17 de octubre de 2008

sistema solar del 21B

El treball sobre el sistema solar del grup 6 del 21B està format per quatre fulls, que hauràs de descarregar-te de un en un, fent clic damunt de cadascún d'ells.
Pàgina 1. Pàgina 2. Pàgina 3. Pàgina 4.

imatges resum de temes tractats

Les següents imatges les pots aprofitar com a resums del que s'ha tractat. La primera correspon al naixement d'un estel, com podria ser el nostre Sol, la segona i tercera sobre la formació de la Terra i la Lluna, i per al final una sobre l'efecte Doppler, que ja coneixes.

tectònica per a tots

Ací podeu veure dos minivideos: un sobre la tectònica de plaques en general i un altre sobre la formació de les serralades. No s'ho deixeu tot per al final i aneu visualitzant-los i fent-vos el vostres apunts o anotacions per a preparar l'examen.

lunes, 13 de octubre de 2008

formacions de la Terra i la Lluna

Ací hi han dos videos xicotes sobre la formació de la Terra i sobre la formació de la Lluna que també entra en el temari de la primera avaluació.
El primer no se sent massa bé, pero si estàs atent ho entendràs sense cap problema.

martes, 7 de octubre de 2008

vida i mort dels estels al 21C

La setmana passada el grup de treball 6 del 21C ens va exposar el tema de la vida i la mort dels estels. El xicotet video que prepararen podràs tornar a veure-lo ací, així com la part escrita del tema.

xarrades sobre mart i vida i mort dels estels al 21B

Dijous passat es va exposar a classe el tema de "el planeta mart i les sondes espacials"pels membres del grup 2. Podeu accedir des d'ací al treball escrit. Com té tres fulls, els he anomenat a, b i c.
Hui s'ha tractat el tema de la vida i la mort dels estels. Ací tens la presentació en power point que ha fet el grup 9 encarregat de la xarrada de hui i el treball escrit, que té 4 pàgines: a, b, c i d.

resolució problema de vectors

Ls resolució del problema de vectors del tema 1, nº32, m'ha ocupat tres fulls, i per això està guardat en tres parts: 32a, 32b, i 32c. Clicant a cadascú d'elss podràs baixar-te'l.

sábado, 4 de octubre de 2008

espectres per a tots

Ací pots veure la minipresentació sobre els espectres que hem vist a classe i alguns espectres d'elements coneguts.

viernes, 3 de octubre de 2008

FORATS NEGRES AL 21C

La xarrada sobre forats negres que ens ha donat el grup 5 pots tornar a veure-la ací.